Cloudflare gebruiken met hosting van 2manydots

Wanneer je je eigen Cloudflare-account gebruikt voor je site bij 2manydots, zijn er een paar dingen waar je op moet letten met betrekking tot Cloudflare-instellingen en de compatibiliteit met de 2manydots Cloudflare-integratie. Hieronder leggen we het gedrag van enkele instellingen uit, waaronder caching, Cloudflare-apps en andere Cloudflare-diensten en -functies.

Hoewel sommige instellingstypen jouw Cloudflare-account voorrang geven (en de mogelijkheid om onze 2manydots Cloudflare-integratie-instellingen te overschrijven), geldt dit niet voor alle functies. We zullen ons best doen om hier elk punt te behandelen.

Als je vragen hebt over specifieke Cloudflare-instellingen die hieronder niet worden beantwoord, open dan een chat met ons supportteam of neem contact op met support@2manydots.nl.

Instelling of Functie Je Cloudflare Account 2manydots Cloudflare Integratie
APO Dit zou naar verwachting moeten werken.** Je kunt APO gebruiken als je geen Edge Caching bij 2manydots gebruikt. Deze twee cachingmethoden zijn niet compatibel, dus je wilt er één gebruiken, niet beide.
Apps Werkt. Apps worden niet gebruikt met onze Cloudflare-integratie, maar je kunt ze beheren in je Cloudflare-account.
Argo Smart Routing Niet ondersteund. Niet ingeschakeld.
Argo Tunnel Niet ondersteund. Niet ondersteund.
Auto Minify Werkt. Kan worden ingeschakeld in Cloudflare en 2manydots's CDN, maar er is geen voordeel om het in beide in te schakelen. (dit jaar deprecated)
Bot Management Dit zou naar verwachting moeten werken. Niet ingeschakeld, maar kan worden ingeschakeld en beheerd in je Cloudflare-account. Let op: Een te strikte configuratie kan legitiem verkeer blokkeren.
Brotli Instellingen genegeerd. Ingeschakeld met 2manydots's Cloudflare-integratie en kan niet worden uitgeschakeld of overschreven door instellingen in je Cloudflare-account. Zelfs als je dit uitschakelt in je Cloudflare-account, blijft 2manydots's Brotli-instelling ingeschakeld en houdt het geactiveerd voor de site.
Caching Werkt. Aangepaste cachingregels worden geïmplementeerd met onze Cloudflare-integratie. Zie de Cache hieronder voor details.
Cloudflare Access Dit zou naar verwachting moeten werken.** Niet ingeschakeld.
Early Hints Werkt. Kan worden ingeschakeld in Cloudflare en door 2manydots support, maar er is geen voordeel om het in beide in te schakelen.
Firewall / WAF Werkt. Werkt. Regels kunnen aanwezig zijn in zowel je account als onze Cloudflare-integratie. Zie onderstaand voor meer informatie.
Page Rules Werkt. Werkt, maar we stellen geen Page Rules in voor individuele sites. Pagina-regels ingesteld in je Cloudflare-account hebben de eerste prioriteit. Let op: bepaalde cache-gerelateerde paginaregels kunnen onverwacht gedrag vertonen. Als je problemen ondervindt met deze regels, chat dan met 2manydots support om je te helpen met het oplossen van cache-gerelateerde conflicten.
Pages Niet ondersteund. Cloudflare Pages is niet compatibel met 2manydots's hostingdiensten.
Polish + Webp Werkt. Ingeschakeld wanneer 2manydots's CDN is ingeschakeld en Afbeeldingsoptimalisatie is ingeschakeld in de CDN-instellingen. Kan worden ingeschakeld in Cloudflare en 2manydots's CDN, maar er is geen voordeel om het in beide in te schakelen. Instellingen vanuit je Cloudflare-account worden niet toegepast.
Rocket Loader Werkt. Niet ingeschakeld, maar zal werken als je het inschakelt in je Cloudflare-account (de instellingen van je account hebben prioriteit).
Railgun Niet ondersteund. Niet ondersteund.
SSL Werkt. Gratis wildcard SSL wordt standaard geïnstalleerd met onze Cloudflare-integratie. Je kunt ook een aangepast SSL uploaden naar Cloudflare (door 2manydots support) als je dat wilt.
Signed Exchanges (SXGs) Dit zou naar verwachting moeten werken. Niet ingeschakeld, maar kan worden ingeschakeld en beheerd in je Cloudflare-account. Let op: Wanneer gecombineerd met prestatieplug-ins die bronnen vooraf laden, kan dit interfereren met sommige analysetools zoals Google’s mobiele snelheidstest.
Waiting Room Dit zou naar verwachting moeten werken.** Niet ingeschakeld, maar kan worden ingeschakeld in je Cloudflare-account.
Websocket Niet ondersteund. Niet ondersteund.
Workers Werkt.* Compatibel zolang het werkerscript de URL van de site niet zodanig transformeert dat het voorkomt dat het domein/domeinen die aan de site door 2manydots support zijn toegevoegd, worden geladen. Verkeer gaat door je Cloudflare-account's Worker als eerste prioriteit.

* Het werkt, maar vanwege de aard van Workers kan 2manydots niet controleren hoe jouw Worker-code het oorspronkelijke verzoek of de oorspronkelijke respons manipuleert. Dit kan leiden tot een fout die direct door jouw Worker-code wordt teruggegeven (niet door de 2manydots-container).

** Cloudflare heeft aangegeven dat het zou moeten werken, maar het is niet getest door 2manydots.

Caching

Je kunt je eigen cache-regels instellen in je Cloudflare-account, en deze zouden over het algemeen goed moeten werken met de cache-regels van 2manydots. Er is echter potentieel voor conflicten, afhankelijk van de regels die je in je account instelt.

Het legen van je cache zou moeten werken zowel in je Cloudflare-account als via de WordPress admin. Let op: Met een extra laag cache kan het nodig zijn om de cache op meerdere plaatsen te legen wanneer je wijzigingen aan je site aanbrengt.

Firewall

De Firewall / WAF-instellingen in je Cloudflare-account worden eerst toegepast, gevolgd door de instellingen in onze Cloudflare-integratie. Dit betekent dat als wij een IP-adres blokkeren, de instellingen van jouw account dit niet kunnen overschrijven, en het verzoek zal worden geblokkeerd door onze Cloudflare-integratie.

Je kunt een IP-adres blokkeren in je Cloudflare-account, en het zal worden geblokkeerd en zal niet door onze Cloudflare-integratie komen. Dus, je kunt je firewall / WAF-instellingen aanscherpen boven wat wij hebben geconfigureerd met onze Cloudflare-integratie, maar je kunt de instellingen niet versoepelen of IP-adressen toestaan die 2manydots heeft geblokkeerd.