Hoe kopieer ik een sectie?

Je hebt binnen de Extended Content plug-in de mogelijkheid om een of meerdere sectie(s) te kopiëren.

Enkele sectie kopiëren
  1. Klik op 'Copy layout' om een sectie op te slaan op je klembord.
  2. Klik op 'Paste layouts' onderaan de secties om een of meerdere secties te plakken.
  3. Plak je tekst die in je klembord opgeslagen staan in de pop-up.
  4. Klik op 'OK'. De sectie is nu onderaan de pagina toegevoegd!
Meerdere secties kopiëren
  1. Klik op 'Copy layouts' om alle secties op te slaan in je klembord.
  2. Klik op 'Paste layouts' onderaan de secties om een of meerdere secties te plakken.

3. Plak je tekst die in je klembord opgeslagen staan in de pop-up.
  4. Klik op 'OK'. De secties zijn nu onderaan de pagina toegevoegd!