Voorwaarden voor (digitale) afspraken

 

We leven in een digitaal tijdperk en hebben allemaal te maken met een wereldwijde pandemie. Wij maken daarom geen onderscheid tussen een digitale of fysieke afspraak.

 

Op geplande afspraken tussen 2manydots en opdrachtgever gelden aanvullende voorwaarden:

Geplande afspraak

Een afspraak is definitief ingepland wanneer deze aan de agenda is toegevoegd en de opdrachtgever deze heeft geaccepteerd.

afspraak-bevestigd

Fysieke vs. digitale afspraken

We leven in een digitaal tijdperk en hebben allemaal te maken met een wereldwijde pandemie. Wij maken daarom geen onderscheid tussen een digitale of fysieke afspraak.

videoroom

Wij gebruiken bij voorkeur Google Meet (blogpost: zo bel je met 2manydots) of Cisco Webex voor (video)calls. Andere applicaties zoals Skype, Microsoft Teams, Slack, Whereby etc. altijd alleen in overleg.

Voorbereiding en uitwerking

Als professioneel bureau komen wij graag goed voorbereid naar onze afspraak. Om die reden rekenen wij 15 minuten voorbereidingstijd alvorens een afspraak en 15 minuten voor het uitwerkingen (debriefing) van de afspraak. Deze tijd wordt toegevoegd aan de afspraak.

Doorgaans ontvang je ook een terugkoppeling van het gesprek.

Gereserveerde tijd

Afspraken plannen we niet voor niets. Soms hebben we te maken met meerdere agenda's of met ruimtes die gereserveerd moeten worden. Het is daarom belangrijk om tijdig te beginnen en te eindigen. Hebben we extra tijd nog? Waar mogelijk maken we uiteraard graag die tijd voor je vrij!

Annuleren van afspraak

Het kan altijd gebeuren dat een afspraak verzet moet worden. Geef dit in dat geval altijd zo snel mogelijk door aan de betreffende persoon.

  • Tot 24 uur van tevoren via e-mail
  • Last minute op de dag zelf via telefoon

No-show

Mocht de afspraak niet plaats kunnen vinden door een no-show (afspraak gepland en bevestigd maar binnen 15 minuten na start niemand aanwezig). Dan komt de afspraak in zijn geheel te vervallen en berekenen wij 1 uur exclusief eventuele reistijd door op de strippenkaart van de opdrachtgever.