Waarom gebruikt mijn website zoveel SSD opslag?

Het kan voorkomen dat je per ongeluk veel oude en grote bestanden nog op in je WordPress-omgeving hebt staan. WordPress maakt vanuit zichzelf van een afbeelding meerdere ‘thumbnails’. Hierdoor wordt een afbeelding gekopieerd naar meerdere bestanden. Dit kost wat meer opslag, maar optimaliseert de snelheid van je website aan de voorkant. Er kunnen namelijk kleinere varianten van de afbeelding worden gebruikt.De grootte van de opslag komt in bijna alle gevallen vanuit de mediabibliotheek. WordPress, thema’s en plug-in zijn vrijwel altijd erg licht.