Wat betekent het updatebeleid?

Wij hanteren een strikt updatebeleid.

Wij hanteren een strikt updatebeleid. Het is niet toegestaan om updates (bijv. server, PHP, WordPress of plugin) - zowel minor als major - uit te stellen of over te slaan. Dit houdt in dat updaten, omwille van wetgeving, veiligheid en continuïteit, verplicht is.

Let op: aan updates zitten kosten (vanaf €200 oplopend tot en met het daadwerkelijk gewerkte aantal uren) verbonden.

2manydots heeft doorgaans geen invloed op innovaties van leveranciers of ontwikkelingen in de markt. Voorbeelden zijn:

• EOL van Outlook Exchange naar 365
  • Invoering wet Algemene Verordening Gegevensbescherming
  • PHP versie updates 7.x naar 8.x
  • WordPress update 4.x naar 5.0
  • Digitale toegankelijkheid (2021-2022)