Hoe maak ik een redirect aan?

Het is niet mogelijk een een redirect aan te maken in WordPress. Ons advies is om geen redirect plug-ins te installeren, om eventuele bugs of beveiligingslekken te voorkomen. Wij installeren dit voor je op server niveau. Op deze manier kunnen we zogeheten 'redirect loops' voorkomen en eenvoudig verwijderen. Mocht je meerdere redirects hebben, dan kun je contact opnemen met support. Wij lossen het vervolgens voor je op.