Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten in WordPress, kun je op 'Wachtwoord vergeten?' klikken. Je komt dan in een scherm waar je je gebruikersnaam of e-mailadres opgeeft. Als je je gebruikersnaam ook vergeten bent, vul dan je e-mailadres in.

Je krijgt vervolgens een mailtje met daarin je gebruikersnaam, en een link om je wachtwoord te resetten. Zorg dat je altijd een sterk wachtwoord kiest voor je WordPress-account.

2019-01-25_1635

Mocht je er nog steeds niet uit komen, dan kun je contact opnemen met onze support afdeling.