Waarom zijn de maandelijkse kosten bij jullie lager dan bij Google zelf?

De server die wij gebruiken zijn exact hetzelfde, echter:

• We betalen de Google Cloud-servers in bulk en vooraf. Als je meerdere servers koopt en voor een lange tijd (meer dan een jaar), kosten servers minder.
  • We optimaliseren onze servers voor het werken met GTM server-side, waarbij Google App Engine-servers zijn geoptimaliseerd om met alle soorten software te werken.

Er zijn veel manieren om de kosten van de server te optimaliseren, maar hoogstwaarschijnlijk zullen de meeste sGTM-gebruikers dit zelf niet doen.